Dm i cupcakes

Printer venlig version
Dm i cupcakes

Har du et særligt talent for at lave spektakulære cupcakes eller kender du en opskrift, der får alle andre cupcakes opskrifter til mest af alt at minde om tørt, gammelt brød, ja så er det nu dine kage skal ud til offentligt skue. Imerco holder nemlig DM i cupcakes, hvor du frem til søndag d. 18 september kan deltage i konkurrencen om at blive Danmarks bedste cupcakes bager.

Alle har en chance

Det bedste ved konkurrencen erefter min mening, at alle kan være med! Det er nemlig ikke kun teknisk ekvilibrisme der konkurreres på. Har du en særlig lækker, men ikke nødvendigvis billedskøn opskrift eller kan du lave en omgang cupcakes der bare er supersjove eller originale, ja, så er du skam også med i kampen om danmarksmesterskabet. 

5.000 kr i førstepræmie

Førstepladsen udløser et gavekort til Imerco på 5.000 kr, mens der er henholdsvis 3.000 kr og 1.000 kr til anden og tredje pladsen.

Du kan læse mere om konkurrencen på Imercos Facebookside, hvor du også kan se hvordan du deltager. Du finder konkurrencesiden her.

Er der nogen af de besøgende her på siden der har planer om at deltage? Så hører jeg gerne fra dig i kommentarfeltet nedenfor, ligesom du er mere end velkommen til at sende billeder og/eller opskrifter til [email protected]. Så sørger jeg for at lægge det hele online i et opfølgende blokindlæg når DM er overstået.