Hvid frosting med flødeost

Kommentarer

61 kommentarer indsendt
brug flormelis  

brug flormelis

 

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), søn, 28/08/2011 - 14:33
Flormelis kan godt bruges i

Flormelis kan godt bruges i stedet for sukker, hvis man er "doven". Almindeligt sukker kræver at man pisker i længere tid for at det opløses - til gengæld giver det også en mere cremet og luftig frosting!

Indsendt af Rasmus Lindgren, man, 29/08/2011 - 12:35
Hej Rasmus. Jeg lavede dine

Hej Rasmus.

Jeg lavede dine fantastiske gulerodscupcakes i går, og de er jo vildt gode! Det virkede som ekstremt meget revet gulerod i forhold til de andre mængder, men de bliver jo vildt lette og saftige!

Jeg havde dog store problemer med frostingen. Jeg lavede denne med flødeost og den blev bare ikke stiv nok. Jeg piskede mindst et kvarter, og sukkeret var helt opløst. Hvad kan jeg mon have gjort galt?

Smørret var blødt da jeg piskede det sammen, kan det mon være det? Men selv efter flere timer i køleskab var frostingen stadig blød.

Venlig hilsen Dorte

Indsendt af Dorte (ikke efterprøvet), tor, 08/09/2011 - 13:29
Hej Dorte, Jeg er glad for at

Hej Dorte,

Jeg er glad for at resultatet næsten blev som forventet :-)

Hvad angår frostingen har jeg ikke problemer med at få den hård nok. Hvilken flødeost bruger du? Og bruger du "rigtig" smør? Kærgaarden og andre blandingsprodukter dur bare ikke!

God weekend,

Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, fre, 09/09/2011 - 17:12
Kan det piskes med

Kan det piskes med "almindelig" el-pisker, eller skal der bruges dejkroge? :)

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), ons, 14/09/2011 - 12:39
Ja, jeg plejer da at bruge en

Ja, jeg plejer da at bruge en ganske almindelig elpisker :-)

Indsendt af Rasmus Lindgren, ons, 14/09/2011 - 21:27
Lav ALDRIG cupcakes når du

Lav ALDRIG cupcakes når du har travlt... Kagerne er blevet rigtig gode, men frosting.. OMG!!! Det kunne jeg da så slet ikke finde ud af.. Det blev bare til en tyk sovs... Øv øv øv.. Mit ellers så ambitiøse projekt "Cupcakes" blev til flade kager med et lille jordbær, hvor frostingen løb af.. Og så skulle de endda serveres på min kærestes arbejde.. Total kikset.. Øv.. Tror lige jeg går fra de kære cupcakes igen og synes de er seje dem der kan få dem til at være flotte..

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), ons, 28/09/2011 - 12:18
Æv, det var der ærgerligt

Æv, det var der ærgerligt :-(

Men tak for det gode råd! Og bedre held (og tid) næste gang!

Indsendt af Rasmus Lindgren, tir, 04/10/2011 - 10:17
SKal til at lave frostings

SKal til at lave frostings men så kom jeg i tvivl hvilken flødeost skal man bruge svar helst hurtigt for skal lave færdigt? :D

 

Tak på forhånd

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), tir, 25/10/2011 - 15:00
Du vælger selv hvilken

Du vælger selv hvilken flødeost du bruger - så længe den er neutral i smagen! Det sikre valg er en Philadelphia Original.

Indsendt af Rasmus Lindgren, tir, 25/10/2011 - 20:44
HEj. Kan man bruge frygtfarne

HEj. Kan man bruge frygtfarne i dene frosting ? 

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), tor, 10/11/2011 - 12:43
Jeg har ikke selv prøvet det,

Jeg har ikke selv prøvet det, men det skulle der ikke være noget galt i.

Mvh

Rasmus

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), tor, 10/11/2011 - 14:34
Frostingen virker ikke!!! Den

Frostingen virker ikke!!! Den bliver al al for tyn, og vores cupcakes groet sammen!!! Men de smager rigtig godt :)

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), søn, 13/11/2011 - 15:47
Hmm, det lyder altså

Hmm, det lyder altså mærkeligt. Jegt har anvendt ovenstående opskrift flere gange og min frosting bliver ikke for tynd! Bruger du "rigtig" smør (fx Lurpak)?

Godt at de i det mindste smager godt :-)

 

Mvh

Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, man, 14/11/2011 - 10:45
Kan man bruge søddemidler i

Kan man bruge søddemidler i stedet for flormelis

har nemlig diabetiker i familien

Indsendt af Lone Jepsen (ikke efterprøvet), tor, 17/11/2011 - 18:28
Hej Lone Det ved jeg

Hej Lone

Det ved jeg simpelthen ikke, da jeg ikke har erfaring med at erstatte sukker med sødemidler, men måske en anden har erfaring med det?

Mvh

Rasmus

 

Indsendt af Rasmus Lindgren, fre, 18/11/2011 - 15:05
Hejsa!! Jeg har nu også

Hejsa!!

Jeg har nu også prøvet at lave denne flødeost frosting, brugt neutral flødeost, lurpak og fuldt opskriften til punkt og prikke. Den blev altså ikke cremet og lækker som forventet, den blev desværre tynd, så det var ikke til at komme det på kagerne :(..

Nogle der har haft samme problem, som har fundet en løsnng? :)

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), ons, 23/11/2011 - 14:50
Undlad mælken! Jeg putter

Undlad mælken! Jeg putter aldrig mælken i, og husk ikke at smelte smørret, jeg har ingen problemer med denne frosting hvis jeg undlader mælken, og jeg har lavet den FOR mange gange ;)

Indsendt af Line (ikke efterprøvet), tor, 08/12/2011 - 20:23
Hej! Jeg har lige lavet denne

Hej! Jeg har lige lavet denne frosting, og læste en del om at den havde det med at blive lidt tynd. Det samme sket for mig, men jeg tilsatte blot en smule mere smør, og brugte en stavblender i stedet for piskeren. Det gjorde den meget mere fast, og ligner til forveksling noget, der vil blive siddende på kagen:)
Glæder mig til at smage den på en gulerods muffin:)

Indsendt af Theis Rasmussen (ikke efterprøvet), man, 20/02/2012 - 15:30
Hej Theis Tak for tippet -

Hej Theis

Tak for tippet - det er nu skrevet ind  i opskriften :-)

Mvh

Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, tir, 21/02/2012 - 12:45
hej hvor langtid i før du

hej
hvor langtid i før du skal bruge denne frosting kan du lave den?
og kan man evt punte kagerne dagenfør de skal bruges?
hilsen karen

Indsendt af karen (ikke efterprøvet), man, 27/02/2012 - 20:35
Hej Karen Du kan sagtens lave

Hej Karen

Du kan sagtens lave denne frosting dagen før den skal bruges og opbevare den på køl i mellemtiden. Efter min mening bliver kagerne bedst hvis de først pyntes umiddelbart før de skal spises, men det er ikke et ultimativt krav!

Mvh

Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, tir, 28/02/2012 - 10:04
Prøv at komme ca. 250 g

Prøv at komme ca. 250 g flormelis i stedet
.. Evt lidt mere eller mindre..

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), søn, 01/04/2012 - 19:30
Hejsa. Jeg er igang med at

Hejsa.

Jeg er igang med at lave de lækre gulrrodscupcakes nu. I stedet for vaniljesukker i frostingen har ejg puttet lidt friskt citronsaft og noget gult konditorfarve i. Det smager himmelsk! Og så får det rigtig påskestemningen frem :o)

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), man, 02/04/2012 - 14:28
Hej Tak for kommentaren og

Hej

Tak for kommentaren og tippet! Det lyder som en rigtig god idé :-)

Mvh

Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, ons, 04/04/2012 - 10:04
Hej Har fået dette tip af en

Hej
Har fået dette tip af en proff. Cupcakebager i USA..... Tilsæt lidt piskefløde og pisk godt. Det tager det lidt grynede fra sukkeret og gør det meget cremet.

Indsendt af Anne-Lise (ikke efterprøvet), tor, 19/04/2012 - 14:24
Altså, kan man ikke bruge

Altså, kan man ikke bruge light flødeost? Det jeg har stående på køkkenbordet ligner en pandekagedej :(
I så fald, syntes jeg altså at det burde fremgå af opskriften!

Indsendt af Malene (ikke efterprøvet), søn, 29/04/2012 - 16:01
Jeg har prøvet den med

Jeg har prøvet den med marabou flødeost fra philadefia. Den blev super lækker til en chokoladecupcake.
Synes denne frosting er helt perfekt, fordi den ikke er så fed, som smørfrosting. Bruger rigtigt sukker og ingen mælk. Har fundet frem til at 4 spsk. smør sv.t. ca. 100 g smør hos mig, og så synes jeg den bliver perfekt. Bruger den til alle mulige former for cupcakes og andre kager.

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), tir, 01/05/2012 - 12:14
Hejsa Tak for din kommentar.

Hejsa

Tak for din kommentar. Jeg har nu ændret opskriften så der står 100 g smør i stedet for 4 spsk, da mange godt kan lide at målene er i gram i stedet for enheder :-)

Mvh

Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, tir, 01/05/2012 - 13:57
Hej! Jeg har lavet denne

Hej!

Jeg har lavet denne forsting på nogle chokolademuffins. Det blev rigtig godt, og jeg havde ingen problemer med frostingen/icingen. STOR succes.

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), ons, 09/05/2012 - 16:38
Jeg kan se at mange af jer

Jeg kan se at mange af jer har fået en blød frosting... Lad være med at tilsætte mælk! Kun sukker, smør ( Lurpak) flødeost ( Mascapone) og Flormelis, så kan det på ingen måder gå galt :-)

Kh Lenette

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), lør, 09/06/2012 - 09:14
Ville ønske, at jeg havde

Ville ønske, at jeg havde læst kommentarerne FØR jeg lavede frosting. Måske var det en idé at skrive i opskriften, at det skal være "rigtigt" smør. Nu har jeg spildt min tid med kærgaarden åbenbart! øv øv

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), søn, 17/06/2012 - 06:23
Hej Det er hermed skåret ud i

Hej

Det er hermed skåret ud i pap :-) Beklager at det ikke er kommet på tidligere...

Mvh

Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, tir, 19/06/2012 - 09:03
kan man bruge andet en

kan man bruge andet en flødeost?:-).

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), ons, 20/06/2012 - 19:19
Ikke til denne opskrift. Der

Ikke til denne opskrift. Der skal du bruge bruge en ost af flødeost-typen. Du vælger dog selv hvilken .-)

Mvh

Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, tir, 26/06/2012 - 15:24
Jeg har lavet frosting'en

Jeg har lavet frosting'en præcis som der stod i opskriften, og den blev perfekt. Nu venter jeg bare på, at mine muffins er færdige, så jeg kan putte frosting på :)

Hvordan opbevarer man egentlig bedst cupcakes, når der er kommet frosting på? Er det i køleskabet?

Indsendt af Louise (ikke efterprøvet), ons, 11/07/2012 - 14:25
Hej Louise Færdige cupcakes

Hej Louise

Færdige cupcakes opbevares bedst i maven, men hvis ikke man kan spise dem alle er køleskabet et godt alternativ :-)

Mvh

Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, fre, 13/07/2012 - 11:45
Hejsa! Hvor lang tid kan man

Hejsa! Hvor lang tid kan man havde dem i køleskabet?

Mvh

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), tor, 06/09/2012 - 14:03
Frostingen kan opbevares

Frostingen kan opbevares tildækket i køleskabet et par dage efter tilberedningen

/Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, fre, 07/09/2012 - 12:52
Ja du kan sagtens bruge

Ja du kan sagtens bruge sødemidler.....

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), ons, 19/09/2012 - 15:28
Hold da op... Jeg skal lave

Hold da op... Jeg skal lave netop disse cupcakes på lørdag, så jeg har netop prøvet at lave den frosting med flødeost... Wow den blev perfekt! Og hvor smager den bare fantastisk:-) den blev fast med det samme, da jeg brugte piskeriset. Nu har min mand og jeg spist halvdelen med ske:-0 mums:-)

Indsendt af Maria (ikke efterprøvet), tir, 25/09/2012 - 19:10
Hvilken flødeost bruger du?

Hvilken flødeost bruger du?

Indsendt af Madeline (ikke efterprøvet), fre, 28/09/2012 - 13:58
@Maria: Spist halvdelen med

@Maria: Spist halvdelen med ske - hold da op - jeg er imponeret! Jeg er glad for at I fik et godt resultat!

@Madeline: Jeg plejer at bruge den fede udgave fra Philadelphia. Ingen fedtreducerede udgaver her :-)

Mvh

Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, fre, 05/10/2012 - 09:37
Skal det stå og "trække" i

Skal det stå og "trække" i køleskabet inden det kan bruges? eller kan man bare komme det på kagerne lige når det er lavet?

Indsendt af Nybegynder (ikke efterprøvet), lør, 13/10/2012 - 07:16
Har så prøvet gulerods

Har så prøvet gulerods cupcakes med denne frosting. Det er ikke de flotteste kager jeg har lavet, men de smager skønt! :-) Frostingen blev liiidt tynd, men den er stadig fast. Jeg har brugt en flødeost fra Buko i Neutral (Philadelphia'en var udsolgt, øv øv) - kan det måske være derfor?

Mvh,
Frida

Indsendt af Frida (ikke efterprøvet), man, 12/11/2012 - 16:16
@Nybegynder: Hvis

@Nybegynder: Hvis konsistensen er for flydende er det en god idé at opbevare den en times tid i køleskabet, da den derved sætter sig lidt.

@Frida: Det burde ikke gøre nogen forskel - med mindre du brugte light-versionen?

Mvh

Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, tor, 15/11/2012 - 12:44
Perfekt frosting! Brugte

Perfekt frosting! Brugte flormelis istedet for sukker! Er der nogen som har et tip til hvordan man får frostingen rigtig hvid i farven? :-) Malene

Indsendt af Malene (ikke efterprøvet), tor, 22/11/2012 - 14:25
Hej Malene Du kan fx farve

Hej Malene

Du kan fx farve frostingen med pastafarve: http://www.bagetid.dk/829-pastafarve-hvid.html

Indsendt af Rasmus Lindgren, tor, 06/12/2012 - 22:16
Fantastisk frosting! Det gør

Fantastisk frosting! Det gør den altså lige et tand mere lækker, når man både bruger smør og flødeost, som i opskriften :-)
Hvis man vil have farve i, kan man udskifte den enes spsk. mælk med den flydende frugtfarve, så det fungerer som væske i stedet for.
Et godt tip er også altid, at lade være med at komme al mælken i fra starten, men tilsætte det lidt efter lidt så man opnår den perfekte konsistens. Så er der nemlig plads til, at justere :-)

Indsendt af Dorthe (ikke efterprøvet), tir, 11/12/2012 - 11:45
Hej Rasmus. Har du nogen

Hej Rasmus. Har du nogen erfaring med at tilsætte smagstoffer til denne frosting, såsom lidt lime eller bær?
Hilsen M

Indsendt af M (ikke efterprøvet), man, 07/01/2013 - 21:43
Hej M Ja, den er fremragende

Hej M

Ja, den er fremragende som "grundfrosting" og man kan nærmest tilsætte smag efter behag. Dog skal man huske at justere væsken, hvis man tilsætter flydende smagsstoffer så forstingen ikke bliver for flydende.

Mvh

Rasmus

Indsendt af Rasmus Lindgren, fre, 11/01/2013 - 16:10
Mange tak for svaret. Jeg

Mange tak for svaret. Jeg lavede opskriften her uden ændringer og den var i hvert fald perfekt. Så tak for din gode hjemmeside som kan hjælpe os nybegyndere med at komme igang:)
M

Indsendt af M (ikke efterprøvet), man, 21/01/2013 - 00:01
Btw så læste jeg at du gerne

Btw så læste jeg at du gerne modtog gode opskrifter fra dine bruger, har du en mail som jeg kan sende mine opskrifter på?
M

Indsendt af M (ikke efterprøvet), man, 21/01/2013 - 00:05
hey kan men fryse kagener!!'

hey

kan men fryse kagener!!'

Indsendt af malleAnonym (ikke efterprøvet), man, 04/02/2013 - 19:27
Hejsa Jeg plejer altid at

Hejsa
Jeg plejer altid at bruge denne opskrift, men der plejer at stå sukker istedet for flormelis. Hvor meget sukker er det man skal putte i? Har ikke fået købt flormelis, og skal lave en masse cupcakes idag til min søns fødselsdag. Tak for nogle gode opskrifter:-)

Indsendt af Nina (ikke efterprøvet), lør, 09/03/2013 - 08:21
Jeg har handlet ind i Aldi og

Jeg har handlet ind i Aldi og har derfor brugt saltet Mælkebøtte smør ("rigtig smør") og Flora Danica Flødeost naturel og det er blevet rigtig godt. Jeg tilsatte ca. en tsk. konditorfarve, brugte 150 g. flormelis og ingen mælk. Konsistensen ser fin ud og den er nu sat på køl indtil kagerne skal dekoreres. Smager fantastisk og frisk.

Indsendt af Michellel (ikke efterprøvet), man, 01/04/2013 - 11:49
Jeg har prøvet at lave

Jeg har prøvet at lave frostingen til 100 cupcakes og det blev redt tyndt selv om jeg havde en konditor til at hjælpe mig. Jeg har ikke brugt mælk men jeg tror at det der gør den flydende er vallen fra osten.

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), tor, 27/06/2013 - 18:30
Hej Rasmus Denne her frosting

Hej Rasmus
Denne her frosting med flødeost hvis den ikke lige vil blive stiv nok, kan man eventuelt stille den ca 15 min i fryseren og så give den en ordentlig omgang prygl med elpiskeren?
Eller kommer den til at krystallisere nu der er ost og mælk i?

Ellers nogle lækre cupcakes :-)

Prøv denne opskrift Rasmus :-)

Lækre luftige marengs ca 9 stk.

300 g sukker
4 æggehvider
75 g mørk chokolade ( gerne over 50% )(Grovhakket)(her kan tilsættes alt, tørrede bær mv, det må bare ikke være våde ingridienser da marengsen klasker)

Pisk æggehviderne hvid og skummene, tilsæt sukkeret og pisk det stift, pisk gerne hjernedød længe :-P
Kontrol vend skålen over hovedet, får du det i hovedet pisk da længer tid ;-)
vend det grovhakkede chokolade forsigtig i æggemassen

Bages ved 130 grader i 40 min.
NB: åben aldrig ovnen før de 40 min er gået......

Pyntes med Flødeskum med feks hakkede valdnødder,hasselnødder eller andet lækkert.

Velbekomme :-)

Indsendt af Chalotte (ikke efterprøvet), tir, 06/08/2013 - 09:21
Nu kan jeg se en del

Nu kan jeg se en del anbefaler at undlade mælk. Jeg vil gerne have farvet frosting (rød, gul og grøn) - hvordan gør jeg det bedst - så den ikke flyder ud?!

Indsendt af Maria Leona Sommer (ikke efterprøvet), tir, 20/08/2013 - 15:47
Brug evt. pastafarve i stedet

Brug evt. pastafarve i stedet for almindelig frugtfarve - det er ikke flydende :-)

Indsendt af Camilla (ikke efterprøvet), tir, 29/10/2013 - 19:33
skal smørret være helt blødt

skal smørret være helt blødt (næsten flydende ) for jeg synes at min den skiller lige meget for blødt mit smør det er

Indsendt af Anonym (ikke efterprøvet), søn, 10/11/2013 - 13:45
 
EmediateAd